ASK logo

pintihuisplafond

Studiegroepen

Het is in deze tijden een behoorlijke uitdaging om op een gezonde en veilig wijze bijeenkomsten te organiseren. Vandaar dat het cursusaanbod van de Spinozakring aanzienlijk is ingeperkt ten opzichte van voorgaande jaren. We kijken nog niet al te ver vooruit en programmeren voorlopig 1 studiegroep in de de centrale vestiging van de Openbare Bibiliotheek Amsterdam (OBA) op het Oosterdokseiland, nabij Amsterdam CS.

Deze studiegroep staat in het teken van 350 jaar Theologisch-politiek Traktaat (TTP) en sluit aan bij de jaarlijkse Spinozadag die gepland staat voor zondag 22 november. 

De bijeenkomsten zijn gepland voor 22 oktober en 5, 12 en 19 november en 3 december van 15:00 - 17:00, in de OBA. Docent is Henri Krop en de kosten bedragen €80. Om een veilige afstand te kunnen waarborgen is er een maximum aantal van 7 deelnemers. 

U kunt zich aanmelden middels het onderstaande formulier, waarmee ook Spinoza-beginners zich kunnen aanmelden voor de introductiecursus.  Voor vragen kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Aanmelden

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Invalid Input

Mochten er last minute wijzigingen zijn, dan is het fijn als we u telefonisch snel op de hoogte kunnen brengen.

Invalid Input

Invalid Input

Spinoza

Al jaren een succes: onder begeleiding van enthousiaste Spinoza kenners een deel van het werk bestuderen.

Amsterdamse Spinoza Kring • Sint Antoniesbreestraat 69 • 1011 HB Amsterdam • 06 - 43.49.89.15 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.